vrijdag 29 augustus 2014

Mijn studenten leven kan beginnen!


Komende maandag is het dan zover.. M´n eerste schooldag! Ik heb er onwijs veel zin in.. Het is een beetje als uitkijken naar een vakantie. Misschien ben ik één van de weinigen die er zóveel zin in heeft maar ik sta zoals je merkt echt te trappelen om te beginnen! Woensdag morgen had ik daarom ook m'n laatste werkdag bij de Jumbo. Ik neem twee maanden vrij om een beetje aan te kijken hoe m'n opleiding gaat zijn en hoe druk ik het ermee ga hebben. Het voelt wel gek om nu 'vrij' te zijn want ik heb denk ik wel al 2 jaar lang (bijna) elk weekend gewerkt. Het voelt heerlijk.. Woensdag avond nam ik na het eten de trein om nog een paar daagjes te chillen hier in Rotterdam! Gister ben ik op pad geweest met m'n camera en heb weer een hoop foto's om aan jullie te laten zien. Kijk je mee? :)


 


Er zijn nog zoveel meer plekjes in Rotterdam om te bezoeken en ik kan ook echt niet wachten om de stad helemaal te gaan verkennen met m'n liefde (m'n camera). Maandag begin ik dus op school, en jij? :)

9 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit iemand zo naar school weten uit te kijken, haha Ik ga dezelfde opleiding als jouw doen, maar dan hier in Antwerpen. Ik ben net mega zenuwachtig - komt vooral omdat ik erg slecht ben ik vrienden maken en altijd erg stil ben - en de vakantie kan voor mij dus niet lang genoeg duren .. Ik ben al benieuwd naar je vlogs van de eerste dagen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je er zoveel zin in hebt! Ik heb zelf ook heel veel zin in mijn opleiding (schoonheidsspecialiste) waarmee ik woensdag begin! Mensen kijken mij ook een beetje raar aan hoor, als ik zeg dat ik er zin in heb ;p Super mooie foto's trouwens! Veel succes maandag, ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begin woensdag met 3 intro dagen voor het 2e jaar, pas 9 september heb ik mijn 1e echte les. Alleen zie ik er juist tegenop... Ik had vorig jaar geen enkele klik en was het hele jaar alleen, ik wil gewoon niet dat het weer zo`n jaar wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en veel succes op school! Ik begin ook maandag (maar dan gewoon de middelbare school haha) en heb er in tegenstelling tot veel anderen ook veel zinin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw! Je maakt echt van die prachtige foto's! Ik zou eerlijk gezegd denk ik ook heel veel zin hebben om te beginnen als ik aan mijn eerste jaar studeren zou beginnen! Lijkt me echt heel tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap je helemaal! Ik ben afgelopen maandag begonnen aan de opleiding 'Vormgever Productpresentatie' & ik keek er ook echt naar uit! :) Heel veel succes met je opleiding! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik herken het! Ik heb 4 maanden letterlijk vakantie gehad en ga maandag ook beginnen aan mijn opleiding Marketing en Communicatie op het MBO. Ik ken nog niemand en spannend!!!!

  Veeel succes Rhoda en ik volg je al sinds deze zomer. Ga zo door je hebt talent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap heel erg dat je er zin in hebt! Heel veel plezier! Slim trouwens dat je even stopt met werken om aan te kijken hoe het gaat! :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat! Ik lees ze met veel plezier :)